A Vinya els Vilars, continuem apostant pel futur del nostre celler amb passió i determinació amb l’objectiu de continuar elaborant vins de qualitat i adaptar-nos als gustos dels nostres clients i del mercat. D’acord amb aquesta filosofia, hem ampliat la plantació de vinyes de macabeu i hem plantat noves varietats de raïm, en dues hectàrees situades just a tocar del nostre celler, de garnatxa blanca i negra.
Aquest mes de maig, a Vinya els Vilars hem començat a sembrar arrels de futur amb la plantació de nous ceps de macabeu, una varietat de raïm blanc emblemàtica de la nostra terra i la base del nostre vi blanc Quim. Endemés, donem un passet endavant incorporant la garnatxa blanca, que ens permetrà complementar els cupatges i garantir una producció més estable del nostre vi blanc, molt sol·licitat i sovint amb una producció força limitada per la manca de raïm per a la seva elaboració.
Per completar aquesta nova aposta de futur del celler i mirant també cap a les tendències actuals, hem decidit plantar també garnatxa negra. La garnatxa està en auge i, a Vinya els Vilars, no volem quedar-nos enrere. Ens sumem amb entusiasme a aquesta varietat que ofereix vins amb caràcter, molt en la línia de l’ADN del nostre celler.
Amb cada cep, plantem no només vinyes, sinó també una visió compartida: fer créixer un projecte que uneix tradició, innovació i territori. Plantar vinya és com criar un fill amb moltes cures i moixaines des del moment zero fins al final. Com diu l’Antonio, en aquest vídeo que compartim amb vosaltres “PALANTEEEE”