Durant la Setmana Santa, el celler Vinya els Vilars obre les seves portes a tothom qui vulgui viure una experiència enoturística autèntica. Una oportunitat per conèixer la història, el procés d’elaboració del vi i gaudir d’un tast únic entre vinyes.
La Setmana Santa es presenta com un bon moment pel descans i la descoberta. I què millor que aprofitar aquests dies per endinsar-se en el món del vi? A Vinya els Vilars, hem preparat una proposta enoturística perquè visquis una experiència inoblidable a Arbeca, a les Garrigues, que podràs complementar amb la visita a diferents indrets d’interès situats ben a prop del celler com la fortalesa Vilars, una veritable joia de la civilització ibera.
El nostre celler romandrà obert durant el cap de setmana llarg amb els següents horaris:
-
Divendres 18 d’abril: de 09.00 a 14.00 h i de 16.00 a 19.00 h
-
Dissabte 19, diumenge 20 i dilluns 21 d’abril: de 10.00 a 14.00 h
A més, el dissabte 19 a les 11.00 h, oferim una experiència prèmium pensada per a aquells qui volen aprofundir encara més en el nostre univers vitivinícola. Aquesta activitat inclou una visita guiada pel celler i un tast comentat de 5 vins, tot per un preu de 20 € per persona.
És una ocasió ideal per conèixer de prop com entenem el món del vi: des de la terra fins a la copa, en un entorn familiar, proper i autèntic. El nostre equip us guiarà en un recorregut per la nostra història, la manera com treballem la vinya i com donem vida als nostres vins, expressió del paisatge i del caràcter del territori.
Aprofita aquesta Setmana Santa per viure una experiència diferent, connectar amb la natura i descobrir la màgia que s’amaga darrere de cada ampolla.