Vinya els Vilars explora futures col·laboracions amb la Fundació Ara Garrigues per impulsar el desenvolupament sostenible a les Garrigues

La setmana passada, a Vinya els Vilars vam rebre la visita del director de la Fundació Ara Garrigues, Xavier Gispert, amb qui vam compartir idees i explorar noves formes de col·laboració.
12 setembre, 2024

Durant la trobada vam parlar sobre projectes que poden contribuir al desenvolupament socioeconòmic de la comarca, amb especial èmfasi en el desenvolupament sostenible de la comarca i el foment de l’enoturisme, dos pilars fonamentals de la nostra filosofia a Vinya els Vilars.

Un futur de col·laboració i desenvolupament

La visita de la Fundació Ara Garrigues va ser una excel·lent oportunitat per intercanviar idees i explorar possibles vies de col·laboració. Compartim una visió comuna amb la Fundació pel que fa a la necessitat d’impulsar projectes que enforteixin el desenvolupament socioeconòmic de les Garrigues. Xavier Gispert ens va presentar els objectius i projectes de la Fundació, una entitat que, com nosaltres, aposta, entre altres aspectes, pel desenvolupament del món rural.

Des de Vinya els Vilars, mostrem el nostre interès en seguir col·laborant en iniciatives que promoguin la sostenibilitat i el creixement econòmic de la nostra comarca. Estem segurs que aquesta relació amb la Fundació Ara Garrigues ens permetrà seguir avançant junts en el desenvolupament de les Garrigues, especialment en àrees com l’enoturisme, i el desenvolupament socioeconòmic de la comarca.

El nostre compromís amb la sostenibilitat i l’enoturisme

Des de Vinya els Vilars, estem profundament compromesos amb la producció de vins d’alta qualitat, que elaborem de manera respectuosa amb l’entorn. Els nostres negres, rosats i blancs no només reflecteixen l’ànima de la terra de les Garrigues, sinó que també es produeixen sota un model de sostenibilitat que busca reduir la nostra petjada de carboni.

A més, hem convertit l’enoturisme en un eix central del nostre projecte. Amb orgull, podem dir que més de 1.200 autocaravanes visiten cada any la nostra àrea d’estacionament, atraient turistes de tota Europa. Aquest flux de visitants no només reforça la nostra connexió amb el públic, sinó que també contribueix a dinamitzar l’economia local, situant el nostre celler com un referent del turisme rural a la regió.

Un espai per a la cultura i els artistes locals

A Vinya els Vilars, creiem que el vi és cultura, i per això ens esforcem per promoure el talent local. A través de les exposicions que organitzem a les nostres instal·lacions, donem visibilitat als artistes de les Terres de Lleida, contribuint a enriquir el teixit cultural de la nostra comarca.

 

Vinya elsVilars, enoturisme actiu, compromís amb el desenvolupament del territori