Presentació oficial de la vinoteca Vinya Celler Masia a Barcelona
El carrer Mallorca 290 de Barcelona va esdevenir ahir dilluns un punt de referència i trobada per als amants del vi amb motiu de la “presentació oficial” d’un nou projecte, la vinoteca Vinya Celler Masia, un nou espai per conèixer, comprar, tastar… gaudir, els vins i cava de tot un seguit de cellers part del projecte Vinya Celler Masia, una marca que empara els vins produïts per pagesos a partir de les vinyes pròpies al seu celler, i que es comercialitzen amb marca pròpia amb l’objectiu de dignificar el valor del pagès elaborador; i de la qual forma part Vinya els Vilars; fent palès el nostres compromís amb el territori i les seves tradicions, amb les bones pràctiques pageses, la sostenibilitat i ecologia, la qualitat dels productes i la responsabilitat social.
A l’acte de presentació va comptar amb la presència d’un gran nombre de representants dels diferents cellers amb vins i caves en aquest nou espai de venda. A Vinya el Vilars no ens van voler perdre aquesta jornada tan especial i van acudir amb “tota la família” al complet.
Aquest nou establiment va més enllà de la pròpia venda al detall dels vins i caves dels diferents cellers associats presents en aquest establiment, ja que compta amb espais per prendre el vi a copes, realitzar degustacions, etc.
L’obertura d’aquest punt de venda a Barcelona té molt a veure amb al filosofia de Vinya Celler Masia, perfectament entroncada amb la manera de fer de Vinya els Vilars, on fomentar la cultura del vi i el contacte amb el client final és un dels elements clau en tot els procés d’elaboració i comercialització dels vins.
En aquesta nova botiga es podran trobar vins i caves dels següents cellers:
- Can Marlès
- Bolet vins i caves
- Celler Cesca Vicent
- Cellers Blanch
- Cellers de Can Suriol
- Cal Parató
- Maius Viticultors
- Más de Sant Iscle
- Masia Can Roda
- Vega de Ribes
- Vins el Cep
- Vinya els Vilars
El conjunt d’empreses que formen part de “Vinya, celler, masia”, són cellers d’elaboració tradicional a partir de vinyes pròpies amb petites produccions, pràctiques ecològiques i que solen conrear les varietats tradicionals de cada zona, donant alhora especial importància al factor humà en la producció dels vins, al contacte directe amb la terra i el cep, i a l’espai agrícola també com a espai habitable.