En marxa el “Club de Vins” de Vinya els Vilars, el nostre celler encara més a prop

Ens agrada explicar la nostra activitat d'una manera propera, el tu a tu, però no sempre és possible; per això obrim aquest espai dissenyat per mantenir-vos informats d'una manera ràpida i senzilla sobre les diferents activitats que es duen a terme al celler, així com sobre novetats i esdeveniments relacionats amb el món de l’enologia i l’enoturisme.
9 octubre, 2024

Aquest club neix amb l’objectiu de reforçar els lligams amb els clients i amics de Vinya els Vilars, oferint-los informació de valor sobre l’activitat del celler i proporcionant avantatges exclusius per als seus membres. Aquells que s’hi uneixin podran participar en sorteigs i promocions especials, rebre informació sobre tastos, maridatges, visites guiades i altres experiències enològiques que Vinya els Vilars organitza al llarg de l’any.

Volem crear una comunitat propera i activa, on els nostres seguidors puguin sentir-se part del celler i compartir amb nosaltres la passió pel vi.

Formar part del Club de Vins és un procés senzill: només cal fer clic en el següent enllaç Vinya els Vilars – Subscripció Club de Vins i omplir el formulari amb les dades sol·licitades. Els nous membres podran escollir el tipus d’informació que desitgen rebre i, després d’una simple verificació, seran part de la comunitat de Vinya els Vilars.

Amb aquesta iniciativa, Vinya els Vilars reforça el seu compromís amb l’enoturisme i el món del vi, oferint als seus clients i seguidors una experiència enriquidora i propera.

Vinya elsVilars, molt més que vinyes