Tarda de Networking i Enologia a Vinya els Vilars amb joves empresaris impulsada per la Cambra de Lleida

El passat dijous 19 de setembre, el celler Vinya els Vilars d'Arbeca va ser l'escenari d'un esdeveniment ‘afterwork’ organitzat per la Cambra de Comerç de Lleida, a través de la seva Comissió de Joventut.
24 setembre, 2024

La jornada va reunir més de 25 joves empresaris de diversos sectors, oferint una oportunitat única per combinar networking i enologia en un entorn espectacular i distès.

Un Maridatge de Networking i Vins de Qualitat

L’esdeveniment no només va permetre als assistents descobrir de primera mà la filosofia de Vinya els Vilars, un celler compromès amb la producció ecològica i la qualitat dels seus vins, sinó que també va servir com a punt de trobada per a l’intercanvi d’idees i la creació de noves relacions empresarials. Els joves van participar en un tast de vins guiat, on van poder conèixer les diferents varietats de raïm i el meticulós procés productiu del celler, adscrit a la Denominació d’Origen Costers del Segre.

Gerard Aldomà, membre de l’equip directiu de Vinya els Vilars, va destacar la rellevància d’aquest tipus de trobades. “Aquests esdeveniments són molt beneficiosos no només perquè permeten que més persones coneguin el nostre celler i la nostra filosofia, sinó també perquè fomenten connexions empresarials que poden donar lloc a futures col·laboracions”, va afirmar Aldomà.

Una Experiència de Networking Única

Els participants van valorar positivament la iniciativa, ressaltant la fusió perfecta entre negocis i gaudi que va oferir la tarda. La visita va incloure un recorregut per les vinyes, on els assistents van conèixer de prop el procés de producció ecològica que caracteritza els vins de Vinya els Vilars, marcant així un fort compromís amb la sostenibilitat i la qualitat.

Enfortint el Teixit Empresarial Jove

Aquest esdeveniment, impulsat per la Cambra de Comerç de Lleida, forma part d’un cicle d’activitats destinades a enfortir el teixit empresarial jove de la regió. L’objectiu principal és facilitar el networking entre emprenedors, fomentant la creació de noves xarxes de contacte en un ambient relaxat i atractiu, com ho va ser en aquesta ocasió l’entorn del celler Vinya els Vilars.

 

Vinya elsVilars, molt més que vinyes