Exposició fotogràfica de l’ONG Veïns del Món Solidaris a Vinya els Vilars

El diumenge 6 d'octubre, a les 12:30 hores, Vinya els Vilars acollirem la presentació d'aquesta exposició fotogràfica, de caràcter solidari, que recull una bona mostra del treball i els projectes realitzats per aquesta ONG durant gairebé 25 anys a Senegal.
24 setembre, 2024

Després de gaudir durant les últimes setmanes amb l’exposició de Josep Anton Pérez “Cotidiane Look”, com a part del seu compromís continu amb la cultura i el territori, el celler Vinya els Vilars acollirà la presentació d’una nova exposició fotogràfica. En aquesta ocasió, una exposició amb un doble objectiu, ja que no només és una mostra que celebra l’art, sinó que també pretén donar visibilitat a la lloable tasca realitzada per l’ONG Veïns del Món Solidaris, que treballa incansablement en projectes de cooperació internacional a Senegal.

L’exposició presentarà una col·lecció de fotografies, bona part d’elles realitzades per l’artista Rosa Maria Querol Cornudella, que documenten l’esforç d’aquesta organització en els seus projectes de desenvolupament a Senegal, ressaltant l’impacte positiu que les seves accions tenen en les comunitats locals. Les imatges capturen moments clau dels projectes portats a terme pels voluntaris de l’ONG. Aquesta mostra fotogràfica arriba a Vinya els Vilars després d’haver estat exposada en diversos espais culturals i socials de Lleida, oferint ara als visitants de Vinya els Vilars una nova forma de conèixer i donar suport a aquesta causa.

A més de l’exposició fotogràfica, durant l’acte d’inauguració es disposaran parades de venda de productes artesans elaborats a Senegal per persones vinculades a l’ONG, amb l’objectiu de seguir donant suport als projectes de Veïns del Món Solidaris a través de la venda d’aquests productes.

Un compromís amb l’art i la solidaritat

Aquesta exposició reflecteix el compromís de Vinya els Vilars amb la cultura i la solidaritat. Des dels seus inicis, el celler ha estat un espai obert a l’art local, i en aquesta ocasió, s’uneix a una causa més gran: donar visibilitat a la cooperació internacional i al treball incansable de Veïns del Món Solidaris a Senegal. A través d’aquesta col·laboració, el celler no només mostra el seu suport als artistes locals, sinó que també subratlla el seu compromís amb les causes humanitàries.

Detalls de la inauguració

La inauguració de l’exposició tindrà lloc a la sala de bótes de Vinya els Vilars el diumenge 6 d’octubre a les 12:30 hores, en un ambient que combina art, cultura i solidaritat. Els assistents podran gaudir d’una visita guiada per l’exposició i conèixer de prop els productes d’artesania senegalesa disponibles per a la venda mentre comparteixen una copa d’algun dels vins de Vinya els Vilars.

Una fantàstica oportunitat per a tots aquells interessats en l’art, la cultura i la solidaritat, de donar suport a una causa noble mentre gaudeixen de l’entorn de Vinya els Vilars.

 

Vinya elsVilars, molt més que vinyes