La família de Vinya els Vilars suma un nou membre

Compartim amb tots un anunci molt especial: l'arribada de la Vinya, una adorable cadelleta de Golden Retriever que ja ha començat a omplir d'alegria i entremaliadures cada racó de la nostra llar vinícola.
12 setembre, 2024

Quina notícia més meravellosa! L’arribada d’un nou membre pelut sempre és motiu d’alegria i celebració, especialment quan parlem d’un lloc tan especial com Vinya els Vilars, on els gossos són una part fonamental de l’experiència i de l’ànima del celler.

Benvinguda, Vinya: La més jove de la família!

Amb tan sols unes setmanes de vida, la Vinya ja s’ha convertit en el centre d’atenció de tots els nostres visitants. Amb la seva energia inesgotable, la seva simpatia innata i aquella brillantor especial als ulls que només tenen els cadells, aquesta petita ja està conquerint tots els cors. I no és per menys: a Vinya els Vilars sempre hem cregut que els gossos són molt més que simples companys, són ambaixadors de la nostra essència.

Igual que la nostra estimada Turiga, que ja una mica més grandeta, ha estat una excel·lent amfitriona, la Vinya estarà sempre al costat dels nostres visitants, preparada per rebre’ls amb una cua que no deixa de moure’s i un caràcter juganer que, sense dubte, serà la delícia de grans i petits. A més, estem convençuts que la Turiga, tot i que en algun moment es mostra una mica gelosa amb l’arribada d’aquest “pelut”, prendrà la petita sota la seva ala (o més ben dit, sota la seva pota) i li ensenyarà tots els secrets per ser una gran ambaixadora canina del nostre celler.

Un regal molt especial!

La Vinya arriba com un regal ple d’amor per a Maria José Pérez, copropietària del celler, amb motiu de la celebració dels seus fantàstics 50 anys fa uns dies. Un gest ple de significat, que reforça el vincle entre el celler, els gossos i tots aquells que el conformen.

Per a aquells que coneixeu la Maria José, sabeu l’important que són els animals en la seva vida i com han estat una part essencial de Vinya els Vilars des del principi. Per això, per celebrar aquest important esdeveniment a la seva vida, no podia haver-hi un millor obsequi que aquesta petita Golden Retriever, que des del primer dia s’ha convertit en la seva companya inseparable.

Un record especial per a la Shyrah

No podem deixar de mencionar la nostra estimada Shyrah, que durant tants anys va ser una part indispensable del nostre celler i de la família que hem format a Vinya els Vilars. La seva partida ens va deixar un buit enorme, però també innombrables records plens d’afecte, diversió i lleialtat. La Shyrah es va saber guanyar el cor de tots els qui ens van visitar, i tot i que ja no està amb nosaltres físicament, el seu esperit segueix present a cada racó del celler.

Els gossos a Vinya els Vilars: Part del nostre ADN

Si hi ha alguna cosa que ens distingeix com a celler és el nostre compromís per oferir una experiència única a tots els qui ens visiten. I en aquesta experiència, els nostres gossos tenen un paper fonamental. Ja sigui acompanyant els visitants durant els passejos pels vinyes o sent còmplices en els tastos a l’aire lliure, la seva presència sempre aporta un toc de calidesa i autenticitat que ens encanta compartir.

Per això, l’arribada de la Vinya no només simbolitza una nova etapa per a la nostra petita gran família, sinó que també reforça el nostre compromís de seguir sent un lloc acollidor, on tant les persones com els animals troben un espai per gaudir i ser feliços. Estem segurs que la Vinya creixerà envoltada de bons moments, bons vins i, per descomptat, molt d’afecte de part de tots nosaltres i de tots aquells que ens visiten.

Us convidem a tots a venir a conèixer la nostra nova amiga. Estem desitjant que formeu part d’aquesta història que tot just comença!

Vinya elsVilars, enoturisme actiu, compromís amb el desenvolupament del territori