Vinya els Vilar viu una gran nit de música i vaig veure el concert de cloenda del XIII Garrigues GuitarFest

El dissabte 24 d'agost passat, el celler Vinya els Vilars d'Arbeca va acollir el concert de cloenda del XIII Garrigues Guitarfest amb l'espectacular actuació del grup Pacífic Sur Trio. L'esdeveniment no només va marcar el tancament d'una edició més del prestigiós festival, sinó que també es va convertir en un veritable èxit organitzatiu i de participació, i va atraure prop de 100 persones que van gaudir d'una nit única de música i enoturisme.
27 agost, 2024

Pacífic Sur Trio, conegut per la seva fusió de ritmes llatinoamericans, va captivar el públic amb una actuació que va combinar sofisticació i riquesa rítmica. El grup, format per músics de diverses procedències del sud del continent americà, va aconseguir captivar els assistents en una atmosfera de sensibilitat i fusió musical, en què els sons del xarango, el contrabaix i la percussió es van entrellaçar per crear una experiència inoblidable.

Un maridatge perfecte de vi i música

La vetllada va començar amb una visita guiada al celler Vinya els Vilars, on els assistents van tenir l’oportunitat de conèixer el procés d’elaboració dels vins i gaudir d’un tast. Aquesta experiència inicial va establir el to de la nit, creant una perfecta connexió entre el plaer del bon vi i l’art musical. A les 22.00 hores, el concert va començar, omplint l’espai de ritmes vibrants i melodies que van transportar els presents a través d’un viatge musical per Amèrica Llatina.

Compromís amb la cultura i el territori

El celler Vinya els Vilars, conegut pel seu compromís amb l’enoturisme i la cultura local, ha tornat a demostrar el suport a les iniciatives culturals de la comarca. Aquest esdeveniment, en col·laboració amb el Garrigues Guitarfest, és una mostra més de l’esforç continu per dinamitzar socioeconòmicament la comarca de les Garrigues mitjançant activitats que combinen vi, música i cultura.

Durant dos mesos, el XIII Garrigues Guitarfest ha omplert de música i cultura diferents poblacions de la comarca, i l’actuació del Pacífic Sud Trio a Vinya els Vilars ha estat un colofó ​​que reafirma l’èxit d’aquesta edició del festival. La sinergia perfecta entre cultura i enoturisme ha permès als assistents gaudir d’una experiència completa que ha superat totes les expectatives.

Una nit per recordar

Un cop més, els responsables de Vinya els Vilars expressen la seva satisfacció per l’èxit de l’esdeveniment i agraeixen a tots els assistents pel suport i la participació. La resposta del públic ha estat extraordinària i el celler Vinya els Vilars espera poder continuar oferint esdeveniments d’alta qualitat que combinin el millor del vi i la música.

Conclosa aquesta edició, ja es comença a treballar en futures iniciatives que segueixin consolidant Vinya els Vilars com un referent en la promoció de la cultura i l’enoturisme a les Garrigues.

Vinya els Vilars d’Arbeca, compromís amb la cultura i el territori