Vinya els Vilars acollirà el concert de tancament del XIII Garrigues Guitarfest amb l’actuació de Pacífico Sur Trio

L'actuació del Pacífico Sur Trio d'aquest dissabte al celler Vinya els Vilars posarà fi a la una nova i exitosa edició del Garrigues Guitarfest, que durant dos mesos ha omplert de música i cultura diferents poblacions i indrets de les Garrigues.
21 agost, 2024

El celler Vinya els Vilars es prepara per viure aquest dissabte 24 d’agost una nit màgica amb un maridatge perfecte de música i vi, amb motiu de la celebració del concert  de Pacífico Sur Trío, que marcarà la cloenda de la XIII edició del Garrigues Guitarfest. Aquest esdeveniment representa una perfecta sinergia entre cultura,  i enoturisme i esdevé una mostra més del compromís d’aquest celler familiar d’Arbeca per donar suport a la dinamització socioeconòmica i cultural de la comarca.

Una nit de fusió llatinoamericana i enoturisme

Aquest concert a Vinya els Vilars ens portarà els sons de la música llatinoamericana, gràcies a la proposta artística de Pacífico Sur Trío. Aquest ensemble, conegut per la seva sofisticació i riquesa rítmica, promet envoltar els assistents en una atmosfera de sensibilitat i fusió musical, on els sons del charango, contrabaix i percussió s’entrellaçaran per crear una experiència inoblidable.

Abans del concert, els assistents podran gaudir d’una visita guiada al celler, seguida d’una degustació dels seus vins, fet que reforça la connexió entre el plaer del bon vi i l’art musical. La jornada començarà a les 21:00 h amb la visita i tast, i continuarà a les 22:00 h amb el concert.

Compromís amb la cultura i el territori

Després de dos mesos d’actuacions, aquesta exitosa edició del Garrigues Guitarfest, que ha omplert de música diferents poblacions de les Garrigues, arriba a la seva fi a Vinya els Vilars d’Arbeca, que des de fa anys dona el seu suport a aquest festival, un fet que reafirma el seu compromís amb la cultura i l’art i l’impuls a la comarca de l’enoturisme com a eines per al desenvolupament socioeconòmic de les Garrigues.

Informació d’interès

Les entrades per a l’esdeveniment tenen un preu de 15 €, i es poden reservar a través del correu vinyaelsvilars@vinyaelsvilars.cat o del telèfon 606 965 985. Donat l’aforament limitat, es recomana realitzar la reserva amb antelació per assegurar un lloc en aquesta exclusiva nit de vi i música.

Sobre Vinya els Vilars

Vinya els Vilars és un celler familiar situat a Arbeca, que des de la seva fundació ha apostat per l’excel·lència en l’elaboració de vins i per donar suport constant a iniciatives culturals que fomentin el desenvolupament i la visibilitat de la comarca de Les Garrigues.

Un tastet de la múscia de Pacífico Sur Trio

XIIIè Garrigues Guitartfest Memorial Emili Pujol

Un any més, el Garrigues Guitarfest Memorial Emili Pujol omplirà de música, amb especial protagonisme per a les guitarres i els instruments de corda, diferents poblacions de les Garrigues reivindicant-se com una oda musical a la pau i la cultura.

El Garrigues Guitar Festival Memorial Emili Pujol neix al 2012 com una proposta musical que el propi mestre Pujol va projectar a la dècada de 1970, impulsant la música a tots els racons de la seva terra natal.

Vinya els Vilars d’Arbeca, compromís amb la cultura i el territori