Gaudeix de l’estiu i l’enoturisme a Vinya els Vilars

L'estiu és una época per la descoberta, per compartir moments, per relaxar-xe, per conèixer nous indrets, per viure noves experiències; per això, al celler Vinya els Vilars us obrim les nostres portes i organitzem un gran nombre d'activitats per tots vosaltres
1 agost, 2024

Un estiu més, a Vinya els Vilars d’Arbeca ens hem proposat fer del nostre celler un punt d’atractiu turístic de la comarca de les Garrigues; per això, hem programat tot un seguit d’activitats per compartit amb tots vosaltres, reforçant el nostre paper com un dels principals actius enoturístics de la zona.

Si us agrada l’enoturisme, Vinya els Vilars us ofereix una experiència completa que va més enllà de la simple degustació de vins. Durant els mesos d’estiu, el celler no només obre les portes per a visites guiades i tastos dels seus vins, sinó que també ha preparat una sèrie d’esdeveniments culturals que complementen la  nostra oferta enoturística.

Divendres 9 d’agost, inauguració de l’exposició Cotidiane Look, de Josep Anton Pérez

Entre les activitats més destacades hi ha la inauguració de l’exposició “Cotidiane Look” programada per al pròxim 9 d’agost a les 20:00 hores. A més, farem una jornada de portes obertes, per gaudir d’aquesta exposició i del nostre servei de Wine Bar  els dies 16 i 17 d’agost, des de les 11.00 h a les 20-00 h

Dissabte 24 d’agost actuació de Pacífico Sur Trio, en el marc del Garrigues Guitarfest

El dissabte 24 d’agost, l’actuació del grup llatinoamericà Pacífico Sur omplirà de música i sensibilitat el nostre celler amb motiu de la seva actuació, que servirà per tancar la XIIIè edició del Garrigues Guitarfest

Informació d’interès

Una cita imprescindible per als amants de la música i del vi.

Wine Bar durant tot l’estiu

Per si no fos poc, el celler disposa d’un Wine Bar que estarà operatiu durant tot l’estiu, d’11:00 a 14:00 hores, on els visitants podran gaudir d’una selecció de vins en un ambient relaxat i envoltat de natura.

Pàrquing d’Autocaravanes 

A més, en un esforç per fer més accessible l’experiència enoturística, Vinya els Vilars ofereix una àrea d’estacionament gratuït per a autocaravanes, facilitant la visita a aquells que trien explorar la comarca en aquest tipus de vehicles. Aquesta iniciativa no només atreu més turistes a la regió, sinó que també contribueix a l’economia local, donant suport a altres negocis i fomentant la permanència prolongada dels visitants a les Garrigues.

Vinya els Vilars, suport i compromís amb la comarca de les Garrigues

Amb aquestes activitats, Vinya els Vilars no només es posiciona com una destinació de referència per als amants del vi, sinó que també reforça el seu compromís amb la promoció del turisme sostenible i la dinamització econòmica de la comarca. El celler continua treballant per oferir experiències úniques que combinin la cultura del vi amb el patrimoni cultural i natural de les Garrigues, convertint-se en un motor de desenvolupament per a la regió.

Vinya els Vilars, passió pel vi

Vinya els Vilars és un celler familiar ubicat a Arbeca, a la comarca de les Garrigues. El celler es destaca per la seva aposta per la producció de vins de qualitat i el respecte pel medi ambient. A més de produir uns fantàstics vins negres, blanc i rosa, adherits a la DO Costers del Segre, Vinya els Vilars és  un promotor actiu de l’enoturisme, oferint visites guiades, tastos i activitats culturals que busquen acostar el món del vi a tothom d’una manera propera i personalitzada.

El dia 15 d’agost el celler romandrà tancat